Jump to Navigation

Talen

G translate

fietsroutes

Fiets route 10 van het knooppuntennetwerk gaat langs B&B Weerhuis regio RotterdamFietsen in de regio kunt u op 3 manieren:

  • op de bonnefooi achter uw eigen neus aan

of

  • via het regionaal fietsknooppuntnetwerk

Voor de kenners natuurlijk al lang bekend; het knooppuntennetwerk is een netwerk van fietsroutes, die onderling met elkaar in verbinding staan. De knooppuntenroute vervolgt zijn weg grotendeels over fietspaden. Bed and breakfast studio het Weerhuis is de perfecte uitvalsbasis nabij knooppunt 27.

Accommodatie Het Weerhuis ligt aan het landelijk fietsknooppuntnetwerk regio Rotterdam

of

  • via het landelijk fietsroutenetwerk

LF 12a/b passeert bed and breakfast studio het Weerhuis rakelings.

 

Verscheidenheid van de omgeving

Fietsen in de regio Barendrecht brengt u diversiteit en verscheidenheid. Barendrecht is namelijk omringd door enerzijds de stad Rotterdam met zijn indrukwekkende wereldhaven en de bijbehorende industrie in de Europoort.

De Erasmusbrug in RotterdamDe wereldhaven van Rotterdam om de hoek bij accommodatie Het Weerhuis

Aan de andere kant van Barendrecht en de Maas bevindt zich de Hoekse Waard. Een waterrijk plattelandsgebied wat gekenmerkt wordt door kreken, dijken, polders en rivieren met getij en daardoor een grote vogelrijkdom kent.

het historische stadscentrum van DordrechtNeemt u de fastferry vanaf het nabijgelegen Ridderkerk dan blijkt dat het historische stadscentrum van Dordrecht slechts aan de overkant van het water te liggen.

de molens van de Kinderdijk

 

 

Ook de molens van Kinderdijk liggen om de hoek.

Een afwisseling van landschappen, kanalen en waterwegen, moderne architectuur en historische monumenten, keuze genoeg en voor elke dag(deel) een andere smaak.

 

Meer informatie

Indien u behoefte heeft aan meer informatie, kant en klare fietsroutes en/of uw eigen fietsroute wil samenstellen neus dan even rond op de volgende websites:

http://www.fietseninregiorotterdam.nl/

http://www.fietseninzuidholland.nl/

http://www.fietsen.123.nl/page/uitgebreid-zoeken?kaart=small&sf-dp=Barendrecht

 

 Main menu 2

SEO en vertaling door Plaatj.es.