Jump to Navigation

Talen

G translate

ontstaan van studio het weerhuis

De entree van de studio Weerhuis Rotterdam

Toen onze dochters net 1 en 3 waren hebben we huis en haard verkocht en zijn in onze camper gestapt. Anderhalf jaar lang hebben we een rondje Europa gereden.

Na deze ervaring, bleef de zucht naar de beleving van het reizen. Waar in het verleden plekken en mensen ons die mooie herinneringen als een kado hebben meegegeven doe ik dat vandaag de dag graag voor u.

Het Weerhuis is een bed and breakfast op de eerste etage van ons voorhuis, gelegen in Barendrecht, aan de rand van Rotterdam. De moderne studio is van alle gemakken voorzien; met oa. een eigen keuken, luxe badkamer met inloopdouche, zithoek met TV, (draadloos) internet, vloerverwarming en een comfortabel bed.

Als bed and breakfast, maar indien gewenst ook zonder de breakfast!

 

 

Voor een lang verblijf of kort uitje, voor romantische, recreatieve, culturele of professionele redenen, op doorreis, op familiebezoek of voor een weekendje Rotterdam:

U bent van harte welkom. 

   Vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de stad Rotterdam, Botlek, Europoort en Maasvlakte is bed and breakfast het Weerhuis uw ideale basis. Het Weerhuis is gelegen in een mooie en veilige wijk nabij directe verbindingen van openbaar vervoer en uitvalswegen. De studio biedt veel faciliteiten en u kunt gratis parkeren voor de deur. In de loop van de tijd is veel ervaring opgebouwd met (langdurige) verblijven van (buitenlands) personeel, werknemers en/of zakenmensen.

Voor meer informatie en offertes op maat neem aub vrijblijvend contact met ons op.

Het logo van het Weerhuis regio Rotterdamgastfamilie Bed & Breakfast Rotterdam

 

Even voorstellen... ik, Denise Broeders, ben uw gastvrouw. Samen met mijn gezin, bestaande uit Marko, Piene en Jinte wensen wij u een fijn verblijf toe.
 

 Main menu 2

SEO en vertaling door Plaatj.es.