Talen

G translate

fietsroutes

fietsroutes bewegwijzering nabij lang verblijf studioFietsen in de regio kunt u op 3 manieren:

  • Op de bonnefooi achter uw eigen neus aan

of

  • Via het regionaal fietsknooppuntennetwerk

Voor de kenners natuurlijk al lang bekend; het knooppuntennetwerk is een netwerk van fietsroutes, die onderling met elkaar in verbinding staan. De knooppuntenroute vervolgt zijn weg grotendeels over fietspaden. Bed and breakfast studio het Weerhuis is de perfecte uitvalsbasis nabij knooppunt 27.

of

  • Via het landelijk fietsroutes netwerk

LF 12a/b passeert bed and breakfast studio het Weerhuis rakelings.

verscheidenheid van de omgeving

Fietsen in de regio Barendrecht brengt u diversiteit en verscheidenheid.bewegwijzering fietsroutes Barendrecht is namelijk omringd door enerzijds de stad Rotterdam met zijn indrukwekkende wereldhaven en de bijbehorende industrie in de Europoort. In de regio is een uitstekend fietspad netwerk. Zowel de stad als de industrie zijn met de fiets te bereiken.

rotterdamhaven

Aan de andere kant van Barendrecht en de Maas bevindt zich de Hoekse Waard. Een waterrijk plattelandsgebied wat gekenmerkt wordt door kreken, dijken, polders en rivieren met getij en daardoor een grote vogelrijkdom kent.

dort Neemt u de fastferry vanaf het nabijgelegen Ridderkerk dan blijkt dat het historische stadscentrum van Dordrecht slechts aan de overkant van het water te liggen.

Ook de molens van Kinderdijk liggen om de hoek. Kinderdijk is gelegen in de Alblasserwaard een  veenweidegebied beneden de zeespiegel. Afstand fietsroutes Barendrecht – Kinderdijk is 12 km.

Een afwisseling van stad, dorp en landschappen; kanalen, waterwegen, meren, plassen en sloten; moderne architectuur en historische monumenten, keuze genoeg en voor elke dag(deel) een andere smaak en beleving. kinderdijk

meer informatie

Indien u behoefte heeft aan meer informatie, (kant en klare) fietsroutes neus dan even rond op de volgende websites:

http://www.fietseninregiorotterdam.nl/

http://www.fietseninzuidholland.nl/

http://www.fietsen.123.nl/page/uitgebreid-zoeken?kaart=small&sf-dp=Barendrecht