Talen

G translate

Studio

Studio Het Weerhuis ligt ten zuiden van Rotterdam in Barendrecht – Carnisselande.studio-Het Weerhuis-lay-out

Het appartement bevindt zich in op de eerste etage van ons voorhuis (daardoor helaas niet geschikt voor mindervaliden) en is afzonderlijk van het woonhuis.
Studio – Het Weerhuis heeft een centrale ligging nabij wegen, openbaar vervoer en sociale voorzieningen binnen de regio Rotterdam en Dordrecht. Naast de stad heeft de woning een gunstige ligging nabij de Rotterdamse haven welke bestaat uit een samenstel van verschillende havenbekkens en industrieën in Pernis, de Eemhaven, de Waalhaven, EuropoortBotlek en de Maasvlakte.
Naast een tweepersoons bed en een luxe badkamer met inloopdouche is de accommodatie modern gemeubileerd waardoor de ruimte zowel voor kort als voor lang verblijf geschikt is. De kamer beschikt o.a. over een eigen keuken met vaatwasser, vloerverwarming, draadloos internet en een zithoek met televisie. Door de vele ramen valt er veel licht in de bed and breakfast.
Tegenover de studio is volop gratis parkeer gelegenheid en het openbaar vervoer, bus en tram, bevindt zich slechts op 50 meter afstand van de voordeur. Supermarkten, winkelcentra en eetgelegenheden vindt u om de hoek.

studio regio Rotterdam: badkamerstudio regio Rotterdam: zithoek

studio regio Rotterdam: slaapkamer