Talen

G translate

Ontstaan van studio het Weerhuis

entree studio appartement Rotterdam

Toen onze dochters klein waren hebben we huis en haard verkocht en zijn in onze camper gestapt. Anderhalf jaar lang hebben we een rondje Europa gereden.

Na deze ervaring, bleef de zucht naar de beleving van het reizen. De voedingsbodem voor het ontstaan van de studio. Waar in het verleden plekken en mensen ons mooie herinneringen als een kado hebben meegegeven doe ik dat vandaag de dag graag voor u.

Het Weerhuis is een appartement op de eerste etage van ons voorhuis, gelegen in Barendrecht, aan de rand van Rotterdam. De moderne ruimte is van alle gemakken voorzien; met oa. een eigen keuken, luxe badkamer met inloopdouche, zithoek met TV, (draadloos) internet, vloerverwarming en een comfortabel bed.

Als bed and breakfast, maar indien gewenst ook zonder de breakfast!

Voor een lang verblijf of kort uitje; voor romantische, recreatieve of professionele redenen,
voor werk of een project, op doorreis of voor een weekendje Rotterdam,
b&b, of alleen bed of zonder breakfast:

                                  U bent van harte welkom!gastfamilie B&B Rotterdam

logo long stay Rotterdam rental houseVanwege de gunstige ligging ten opzichte van de haven en stad Rotterdam, Dordrecht, Pernis, Botlek, Europoort, Waalhaven, Eemhaven en de Maasvlakte / Slufter is accommodatie het Weerhuis uw ideale basis. De woning is gelegen in een mooie en veilige wijk nabij directe verbindingen van openbaar vervoer en uitvalswegen. Het appartement biedt moderne faciliteiten en u kunt gratis parkeren voor de deur. In de loop van de tijd is veel ervaring opgebouwd met (langdurige) verblijven van (buitenlands) personeel, werknemers, zzp’ers en/of zakenmensen.

Voor meer info en offertes neem aub vrijblijvend contact op.

Even voorstellen… ik, Denise Broeders, ben uw gastvrouw. Samen met mijn gezin, bestaande uit Marko, Piene en Jinte wensen wij u een fijn verblijf toe.