Talen

G translate

Studio het Weerhuis hanteert de volgende tarieven:

Tarieven Logies:Per dagPer weekPer 4 wekenOntbijtPer dag
1 Persoon€ 90€ 500€ 1.500Ontbijt per persoon€ 15
2 Personen€ 120€ 600Glutenvrij ontbijt per persoon€ 15

Prijzen zijn inclusief: BTW en toeristenbelasting.

 

Studiohuur:

Tarieven: bloemen3Tarieven :bloemenKies voor meer ruimte en conform dan een hotelkamer in Rotterdam. Bed and breakfast het Weerhuis biedt u een zelfstandige moderne lichte studio voorzien van alle hedendaagse gemakken met alle faciliteiten van de stad Rotterdam, Botlek, Europoort, Pernis en Maasvlakte om de hoek.

De studio kan per dag, week, maand of langere tijd (afhankelijk van de beschikbaarheid) geboekt worden. Aan u de keuze of u kiest voor bed met of zonder breakfast. Het schoonmaken van de studio, vervanging van het linnengoed en internetverbinding zijn bij de prijs inbegrepen.

Borg sleutel:

De borg van de sleutel is € 20,-. Dit bedrag dient u contant bij aankomst in de studio te betalen en krijgt u bij inlevering van de sleutel terug.

Beschikbaarheid:

Of er nog een plek is kunt u terugvinden onder beschikbaarheid.
Heeft u nog vragen of de beschikbaarheid of tarieven? Het telefoonnummer waarmee u het Weerhuis kunt bereiken is (+31) (0)6-44596789.

Boekingsformulier:

Indien u een verblijf bij bed and breakfast studio het Weerhuis wilt boeken, ga dan naar het boekingsformulier of stuur een mailtje naar info@hetweerhuis.nl .