Talen

G translate

Appartement – Studio

studio-Het Weerhuis-lay-outLocatie Rotterdam Zuid: Barendrecht – Carnisselande : Appartement

Appartement – Studio Het Weerhuis heeft een centrale ligging nabij wegen, openbaar vervoer en sociale voorzieningen binnen de regio Rotterdam, Dordrecht en de Hoekse Waard. Gelegen ten zuiden van Rotterdam heeft het appartement een gunstige ligging nabij de Rotterdamse haven welke bestaat uit een samenstel van verschillende havenbekkens en industrieën in Pernis, de Eemhaven, de Waalhaven, Europoort , Botlek en de Maasvlakte.
Naast een tweepersoons bed en een luxe badkamer met inloopdouche is de accommodatie modern gemeubileerd waardoor de ruimte zowel voor kort als voor lang verblijf geschikt is. De kamer beschikt o.a. over een eigen keuken met vaatwasser, vloerverwarming, draadloos internet en een zithoek met televisie. Door de vele ramen valt er veel licht in de woning.
Tegenover de studio is volop gratis parkeer gelegenheid en het openbaar vervoer, bus en tram, bevindt zich slechts op 50 meter afstand van de voordeur. Supermarkten, winkelcentra en eetgelegenheden vindt u om de hoek.

Voor meer informatie: Neem een kijkje op de website of neem contact op via:                                                                                          info@hetweerhuis.nl of +31 6 44596789

appartement Rotterdam Zuidappartement Rotterdam